Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας φυσικός πολυσακχαρίτης, ο οποίος είναι συστατικό του ανθρώπινου συνδετικού ιστού, έχει την ικανότητα να συγκρατεί νερό μέχρι και 1000φορές το βάρος του δημιουργώντας έτσι πολύ καλή ενυδάτωση ,ενώ η φυσική παραγωγή του δημιουργεί τον όγκο και την ελαστικότητα στο πρόσωπο.
Με την πάροδο των χρόνων η φυσική παραγωγή του υαλουρονικού οξέος μειώνεται με αποτέλεσμα να χάνεται ο όγκος σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου όπως οι παρειές και οι κρόταφοι, καθώς επίσης και η ελαστικότητα του δέρματος ,οι στατικές ρυτίδες γίνονται πιο έντονες με αποτέλεσμα να αλλάζει ολοκληρωτικά η εικόνα του προσώπου.
Η ενέσιμη αυτή θεραπεία εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, σε διάφορα στρώματα του δέρματος ανάλογα με τις ανάγκες και συμβάλει στην αναζωογόνηση του και στην αποκατάσταση του όγκου του προσώπου. Χρησιμοποιείται κυρίως στις περιοχές γύρω από τη μύτη και το στόμα για τη λείανση των ρυτίδων και στα μάγουλα και τα ζυγωματικά για την βελτίωση της μορφής και του όγκου του.
Επίσης, αποτελεί την ιδανική λύση για ενίσχυση του όγκου, αλλά και διαμόρφωσης ενός ιδανικού για το κάθε πρόσωπο σχήματος των χειλιών. Τα αποτελέσματα της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ είναι εμφανή για τουλάχιστον 10-12 μήνες.