Βιογραφικό

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Χρυσοχέρης Βασίλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και ολοκλήρωσε τις σπουδές υποχρεωτικής φοίτησης στα εκπαιδευτήρια “Κωστέας Γείτονας” το 1996.

Στη συνέχεια ακολουθεί η φοίτηση του στην ιατρική στο πανεπιστήμιο Semmelweis της Ουγγαρίας, απ’ όπου λαμβάνει και τον τίτλο του ιατρού το 2004.

Ειδικεύεται στη παθολογία στο νοσοκομείο Αγ. Ανάργυροι και συμπληρώνει την ειδίκευσή του στο κομμάτι της παθολογίας στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο Aberdeen Royal Hospital.
Ολοκληρώνει την εξειδίκευσή του στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νοσημάτων ‘Ανδρέας Συγγρός”.

Κατά την διάρκεια της ειδικότητας της δερματολογίας :εκπαιδεύεται με υποτροφία στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική κλινική Auschutz στο Denver των ΗΠΑ, και παίρνει μέρος επίσης στο Euroderm Excellence στη Ρώμη εκπροσωπώντας το νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός». Στελεχώνει το ιατρείο “Σπάνιων νοσημάτων” του Ανδρέας Συγγρός όπου έχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει πληθώρα σπάνιων δερματολογικών νοσημάτων. Συμμετέχει στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Ευρωπαϊκού οργανισμού δερματο-ογκολογίας (EADO) που λαμβάνουν χώρα στην Κωσταντινούπολη και παίρνει μέρος στην κλινική μελέτη φάσης II του “Ανδρέας Συγγρός” για το διηθητικό βασικοκκυταρικό καρκίνο.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Εφήβων και Παίδων
Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρίας (ΕΔΑΕ) καθώς και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας (EADV).
Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά

Vasilis Chrysoheris